Последни внесени огласи

Пронајдете го вашиот иден дом

Куќа во Радишани

За Продажба
160,000 € - Куќа

Куќа на продажба, Место: Скопје, населба Радишани ( трет влез); Год. на…

Повеќе детали
320 м2 6 Спални 3 Бањи 1 Гаража

Плац Радишани

За Продажба
- Градежно земјиште

Продажба на градежно земјиште Катастарска Општина – Радишани Ширина на катастарската парцела:…

Повеќе детали

Стан во Центар

За Продажба
70,000 € - Стан

Се продава стан во Центар кај Романска Амбасада 68м2 на високо приземје,…

Повеќе детали
68 м2 2 Спални 1 Бања